top of page

Vi gjør regnskapet enklere for helsebransjen

Vår bakgrunn

Omnii Systems AS er et datterselskap av Ycom Group AS, som i mange år har levert et bredt spekter av skreddersydde IT-løsninger til bedriftskunder i Norge.

Etter forespørsel fra en tannklinikk om å få integrert journalsystemet med regnskapssystemet, ble løsningen Omnii Helse utviklet. Målet er å støtte samtlige journalsystemer og regnskapssystemer som benyttes av helsebransjen, for å gjøre valget enkelt for både klinikken og regnskapsfører.

Sikkerhet i fokus

Som en leverandør til helsebransjen​ er informasjonssikkerhet meget viktig, og noe vi jobber med kontinuerlig. Derfor er vi blant annet godkjent av Norsk helsenett som tredjepartsleverandør.

Vi er opptatt av at kundene  våre også skal ha god kontroll på informasjonssikkerheten, og tilbyr derfor alle klinikkene våre en kostnadsfri digital helsesjekk, utført av vår partner Medic IT.

Vi samarbeider med regnskapsbransjen

Vi skal være den foretrukne leverandøren av integrasjon for både helseklinikker og deres regnskapsfører. For å få det til er vi overbevist om at det er sentralt å ha et godt samarbeid med både pasientjournalsystemene (EPJ), betalingsløsninger og regnskapssystemene som benyttes av bransjen.

Vi har derfor utviklet egne partnerprogrammer for regnskapsbyår eller regnskapsførere som ønsker å ta i bruk løsningen vår.

Kontat

Kontaktinformasjon

Omnii Systems AS

918 677 917

Lørenveien 73,

0585 Oslo

Epost: Hallo@omnii.no

TLF: 22 12 03 00

bottom of page