top of page

Vi gjør regnskapet enklere for helsebransjen

Vår bakgrunn

Omnii Systems AS er et datterselskap av Ycom Group AS, som i mange år har levert et bredt spekter av skreddersydde IT-løsninger til bedriftskunder i Norge.

Etter forespørsel fra en tannklinikk om å få integrert journalsystemet med regnskapssystemet, ble løsningen Omnii Helse utviklet. Målet er å støtte samtlige journalsystemer og regnskapssystemer som benyttes av helsebransjen, for å gjøre valget enkelt for både klinikken og regnskapsfører.

Sikkerhet i fokus

Som en leverandør til helsebransjen​ er informasjonssikkerhet meget viktig, og noe vi jobber med kontinuerlig. Derfor er vi blant annet godkjent av Norsk helsenett som tredjepartsleverandør.

Vi er opptatt av at kundene  våre også skal ha god kontroll på informasjonssikkerheten, og tilbyr derfor alle klinikkene våre en kostnadsfri digital helsesjekk, utført av vår partner Medic IT.

Vi tror på samarbeid

Vi skal være den foretrukne leverandøren av integrasjon for både helseklinikker og deres regnskapsfører. For å få det til er vi overbevist om at det er sentralt å ha et godt samarbeid med både pasientjournalsystemene (EPJ) og regnskapssystemene som benyttes av bransjen.

Vi jobber derfor kontinuerlig med å skape integrasjoner mot nye systemer, både skybaserte og on-premise løsninger.

Dersom du ønsker at vi skal skape en integrasjon for ditt system, er det bare å ta kontakt på telefon/epost, eller fylle ut kontaktskjema under, så tar vi kontakt med deg.

Contact

Kontaktinformasjon

Omnii Systems AS

918 677 917

Lørenveien 73,

0585 Oslo

Epost: Hallo@omnii.no

TLF: 22 12 03 00

bottom of page